18
apr
0 No comments

Een uniek BBQ concept met een pure en eerlijke smaakbeleving!

HeAVENS Kitchen is fresh & simple met food & drinks that scream summer! Fire-kissed cuisine en on-spot cocktails! Bij ons kun je terecht voor gegarandeerd lekker eten en drinken. Of het nu brunch, lunch, diner of borrel betreft, HeAVENS Kitchen staat garant voor lekker en vooral lekker samen genieten!

En wat voor genieten!

Niet voor niets is onze chef King of the authentic Arizona Cardinals jersey Roast! Hij heeft zich verdiept in de finesse van barbecuen op een Josper. Onze Josper is geweldig veelzijdig! Roken, grillen, stoven, alles is mogelijk! En met gebruik van bijzondere, typische en authentieke kruiden en specerijen presenteren wij u dan ook met gepaste trots een zorgvuldig samengesteld menu met heerlijke en eerlijke gerechten waarvan hopelijk iedereen kan genieten

Mocht u specifieke wensen hebben (vegetarisch, wholesale jerseys glutenvrij etc) dan maken wij graag een passend alternatief voor wholesale baseball jerseys u

Comments are closed.